PLANAFDRUK

Kies hieronder het formaat van je plan:

LEES DIT EERST VOORDAT JE VERDER GAAT:
Voor plannen waarvan méér dan 1/3 van het oppervlak met vol-vlakken bedrukt moet worden, ga je <naar de posters pagina> om je bestelling te plaatsen.

Heeft je plan geen standaard formaat? Kies dan voor "EIGEN FORMAAT".
Afmeting niet gekend? Stuur het bestand dan naar info@bouwplanafdruk.be met mededeling "formaat?",dan sturen we je per kerende de afmetingen zodat je verder kan met bestellen.

Of je kan <Acrobat Reader DC installeren>. Open je bestand en beweeg met de muis naar de linker benedenhoek van je scherm, daar komt de afmeting van je plan dan in een zwarte kader tevoorschijn.


Let goed op dat het formaat dat je kiest overeen komt met de afmetingen van je bestand. Indien de afmetingen kleiner zijn dan het gekozen formaat zullen we het bestand op het originele formaat afdrukken.

Wil je het plan laten vergroten of verkleinen dan kan je daarvoor kiezen bij het plaatsen van de bestelling.


TIP: Heb je meerdere plannen met dezelfde afmeting dan kan je deze in één keer uploaden (alle plannen in één PDF bestand)
, geef dan bij "aantal" het totaal aantal plannen in dat moet geprint worden. Je hebt bijvoorbeeld 6 A0 plannen die je elk 3x nodig hebt, geef dan bij aantal "18" in. Zo weten we dat je 3x6 plannen wil bestellen. Zo moet je niet elk plan afzonderlijk uploaden wat soms wel wat tijd bespaart.


Wat als de afmetingen van je bestand niet overeen komen met de keuze die je gemaakt hebt?

Voordat we printen gaan we je bestand controleren of het voldoet alle voorwaarden.
Indien je bestand niet overeen komt met het gekozen formaat zullen we het bestand afdrukken in het originele bestandsformaat.                                                                                                                                 

STANDAARD FORMATEN / AFMETINGEN
A3 29.7 x 42 cm
A2 42 x 59.4 cm
A1 59.4 x 84.1 cm
A0 84.1 x 119 cm
A0+ 91.4 x 150 cm
A0++ 91.4 x 200 cm
A0+++ 91.4 x 250 cmAlle vermelde prijzen in onze webshop zijn excl. 21 % BTW